Home Wedden EK schaatsen

Wedden EK schaatsen

Het schaatsseizoen is alweer geruime tijd aan de gang en we maken ons op voor de grote toernooien. De allereerste is het EK afstanden schaatsen in Thialf in het weekend van 10 januari.

Wil je een gokje wagen tijdens dit EK? Dat kan prima, alle grote bookmakers hebben een programma met weddenschappen voor dit toernooi.

 

EK Schaatsen

Datum: 10 – 12 januari 2020
Land: Nederland
Plaatst: Heerenveen (Thialf)
Klassement: Europees kampioenschap

Afstanden

Mannen: 500 m, 1000 m, 1500 m, 5000 m
Mannen: massastart, ploegenachtervolging en teamsprint

Vrouwen: 500 m, 1000 m, 1500 m, 3000 m
Vrouwen: massastart, ploegenachtervolging en teamsprint

Wedden EK schaatsen

Wedden op WK schaatsen

Schaatsen kent variaties in afstanden en voor iedere afstand is weer een ander de favoriet. Dit maakt het dynamisch om weddenschappen op af te sluiten op deze sport. De populairste wedstrijden, met de meeste odds zijn de Wereldkampioenschappen, de Olympische spelen maar ook het Europees Kampioenschap. Dan zijn er volop mogelijkheden bij de online wedkantoren om een wedje te wagen en lekker te verdienen.

Uiteraard kun je inzetten op de winst per afstand, maar er zijn tijdens een EK weekend ook andere interessante weddenschappen. Denk ook eens aan:

  • Head to head weddenschappen
  • Wedden op winst individuele afstanden
  • Wedden op een wereldrecord
  • Wedden op wie het podium bereikt

Kanshebbers EK schaatsen

Uiteraard doen de Nederlandser het goed in dit toernooi. Een thuiswedstrijd met veel sfeer, daar ga je van vliegen. Bij de vrouwen zouden wij ons geld zetten op: Ireen Wüst, Antoinette de Jong of Melissa Wijfje. Bij de mannen wagen we een gokje op: Patrick Roest, Douwe de Vries of Marcel Bosker. Natuurlijk afhankelijk van de afstanden die ze rijden.

Bookmakers over schaatsen

De bookies zijn dol op schaatsen. De aandacht voor deze sport is wereldwijd de afgelopen jaren toegenomen. Dat biedt kansen voor live wedden en ook daar zijn leuke winsten in te behalen.