Lukaku gaat mogelijk toch door als international na EURO 2020

EK voetbal 2020: De Rode Duivels ruiken hun kans op het komende EK

Voetbal nieuws. Na het EK 2020 lijken er heel wat Rode Duivels te gaan afhaken. Christian Kabasele hoort daar niet bij, maar hij is van mening dat één international mogelijk toch zal door doen.

Spelers als Jan Vertonghen en Dries Mertens zullen na afloop van EURO 2020 waarschijnlijk stoppen als Rode Duivel. Zij hebben dan de leeftijd van 33 jaar bereikt en het drukke club- en land schema niet meer af willen werken. Echter is er ook één speler die deze leeftijd dan nog niet heeft bereikt, maar wel overweegt om af te zwaaien.

Niet bij meest populaire spelers

Romelu Lukaku kondigde aan dat hij mogelijk stopt na het EK. Kabasele vindt het onbegrijpelijk dat de spits van Manchester United nog steeds niet bij de meest populaire spelers van België is, dat vertelde hij aan een verslaggever van ‘Het Laatste Nieuws’.

“Romelu mag dan de statistieken van Salah niet hebben, hij is completer dan welke spits ook in Engeland. Zag je zijn verdedigende sprint tegen ons? Dat heb ik in die twee jaar dat hier speel nog geen enkele aanvaller zien doen”, aldus Kabasele.

“Het is echt spijtig dat niet iedereen in België hem respecteert. Wellicht houden mensen niet van zijn stijl. Maar ze moeten weten wat ze willen. Spitsen worden beoordeeld op hun cijfers. Wel, die van Romelu spreken voor zich. Hij is onze nummer één. Geef Romelu dus wat liefde en misschien gaat hij dan na 2020 door als Rode Duivel.”

Wedden EK 2020

Hoewel het EK Voetbal 2020 nog erg ver weg is, is het al wel mogelijk om een weddenschap te plaatsen op jouw favoriete land. Denk je dat België voor de eerste keer in de historie EK winnaar wordt? Dan keert Mr Green @8.00x het ingelegde bedrag uit.

Duitsland @6.00 en Frankrijk @6.00 worden op dit moment gezien als favorieten voor het EK Voetbal 2020. Spanje @6.50 maakt het rijtje met topfavorieten compleet. Van het Nederlands Elftal wordt een heel stuk minder verwacht. Op een tweede EK-titel van Oranje staat een odd van @15.00.