Wedden op Spanje – Italië. De EK Finale.

Quotes Spanje – Italië

Bookmakers: Bwin, Unibet, 888 sport

Bwin welkomstbonus van 55 euroDatum: 1 juli 2012
Wat: Finale EK 2012
Hoe laat: 20:45 uur
Stad: Kiev
Stadion: Olympisch Stadion
Capaciteit:70.050
Onze voorspelling:2-1

EK Historie Spanje – Italië

Spanje kwam in de Finale van het EK 2012 terecht door met penalty’s te winnen van Portugal.  In de reguliere speeltijd en de verlenging kwamen beide landen maar niet tot scoren. Tijdens de penalty reeks werden de eerste penalty’s gemist. Portugal wist de derde niet te scoren hierdoor stond Spanje met 2-3 . De laatste werd door Spanje benut waardoor Portugal de laatste niet meer hoefde te nemen(Ronaldo).

Duitsland Italië, de andere halve finale was de wedstrijd van Balotelli. Hij kopte de eerste van achter de Duitse verdediger. De tweede ging snoeihard in het Duitse doel van buiten de zestien. Duitsland ging hierna met man en macht in de aanval maar kwam pas in de 92ste minuut tot score door een Penalty van Ozil. Helaas zat er voor de Duitsers niet meer in. Einduitslag Duitsland – Italië 1-2.

 

Wedden op Spanje – Italië. Claim die bonus!

Voorspelling Spanje – Italië

Wij denken dat Spanje wel door de stugge Italiaanse verdediging kan komen. Italië zal op voorsprong komen vanuit een counter maar zal aan het kortste eind trekken. De Finale EK Voetbal 2012 in Polen en Oekraïne zal op 1 juli 2012 eindigen in 2-1 voor Spanje, de huidige Europees en wereldkampioen.

Wij denken dat Spanje in de finale van het EK Voetbal 2012 wint van Italië met 2-1