Wedden op Portugal – Nederland. Met 88 Euro Bonus.

Quotes Portugal – Nederland

Door: Bwin, Unibet, 888 sport

Unibet EK Wedden
Datum: 17 juni 2012
Hoe laat: 20:45 uur
Wat: EK poule wedstrijd
Stad: Charkov
Stadion: Metalist Stadion
Capaciteit: 38.633
Onze voorspelling: 1-0

Historie Portugal – Nederland

Nederland en Portugal hebben door de jaren heen al tien keer tegen elkaar gespeeld. De eerste wedstrijd was op 17 oktober 1990 in Porto. De laatste confrontatie was op 25 juni 2006 in Neurenberg, tijdens het WK in Duitsland, we verloren hier in een verschrikkelijke wedstrijd.

In totaal won Nederland 1 keer, 3 keer werd het gelijk en Portugal won 6 keer. Het onderling doelsaldo is Nederland: 5,Portugal: 12.

Wedden op Nederland – Denemarken. Claim die bonus!

Voorspelling Portugal – Nederland

Alleen al denken aan spelen tegen Portugal geeft een knoop in de maag. Nederland heeft nog nooit goed gepresteerd tegen de Portugezen. We laten ons afbluffen en intimideren door de spelers van Portugal, de laatste jaren dan met name door Cristiano Ronaldo.

Dit keer is het voordeel dat dit de laatste poule wedstrijd is, met een beetje geluk doet het er niet meer toe en kan Bert van Marwijk het B elftal opstellen. Als dat gebeurt verwachten we van WeddenEK dat Nederland gaat verliezen met 0-1.

Het Nederlands elftal zal gelijk goed willen beginnen en deze wedstrijd met winst afsluiten. Dat moet ook makkelijk kunnen. Wij van WeddenEK verwachten dat Nederland wint met 2 – 0.