Wedden op Italië – Nederland EK onder 21

Italië - Nederland EK onder 21

Een voorbeschouwing op de wedstrijd

Datum: 15 juni 2013
Hoe laat: 20:30 uur
Wat: EK onder 21 halve finale
Stad: Petah Tikva
Stadion: HaMoshava Stadion
Capaciteit: 11.500
Onze voorspelling: 0-1

Nederland heeft in de derde groepswedstrijd op het EK onder 21 flink verloren van Spanje, het werd 3-0 voor de Spanjaarden.

Dat was een behoorlijke domper voor Jong Oranje, ook al had Cor Pot 11 andere spelers dan in de eerste twee wedstrijden het veld in gestuurd. Zowel de staf als de spelers waren overtuigd van het feit dat ook die spelers veel te bieden hebben. In de wedstrijd bleek daar echter weinig van, aangezien de Spanjaarden feller waren, beter speelden en de kansen die ze kregen op een uitstekende manier wisten te benutten.

Wedden op Italië – Nederland onder 21

Bookmaker Website Storten met: Bonus
www.comeon.com iDeal 120 euro
www.unibet.com iDeal 50 euro
www.888-sport.com iDeal 88 euro
www.betsson.com iDeal 25 euro
www.bwin.com iDeal 25 euro
www.bet-at-home.com iDeal 20 euro

Spelers leven toe naar Italië

Dat lijkt aan de andere kant niet weg te nemen dat de basisspelers van Nederland onder 21 vol goede moed toeleven naar de wedstrijd tegen Italië. De Italianen versperren voorlopig de weg naar de finale. Zowel Fer als Strootman hebben aangegeven te balen van het flinke verlies, maar achter het besluit van bondscoach Pot te staan. Bovendien zijn zij van mening dat Nederland het nu tegen Italië zal moeten laten zien. Dat wordt de wedstrijd van het toernooi, waarin men veerkracht moet tonen, om door te kunnen stomen naar de finale. Uiteraard heeft Nederland daar wellicht een kans om opnieuw tegen de Spanjaarden te spelen, als die van Noorwegen weten te winnen.

Italië tot dusver

Italië pakte in totaal 7 punten in de groepswedstrijden en is daarom nog ongeslagen. Men heeft veel zelfvertrouwen en is ervan overtuigd dat zij de finale gaan spelen. Het maakte Italië voorafgaand aan de wedstrijd tussen Nederland en Spanje dan ook niet uit tegen welk team het zou spelen. De Italianen hebben de volle overtuiging dat ze van ieder team kunnen winnen, om kampioen te worden. Nederland zal een zware kluif krijgen, vooral aan de jonge verdediger Marco Capuano en middenvelder Andra Bertolacci.

Overige wedstrijden

Kijk hier voor het volledige speelschema voor het EK onder 21.