Wedden op EK Voetbal 2016: Zwitserland – Frankrijk en Roemenië – Albanië

Zwitserland - Oostenrijk Wedden op EK Voetbal 2016

Wedden op EK Voetbal 2016. Na de wedstrijd tussen Portugal en Oostenrijk heeft iedereen twee wedstrijden afgewerkt, en dat betekent dat de het schema van dit EK in Frankrijk er opeens heel anders uit komt te zien. Zo zijn er geen wedstrijden meer om 15:00, en worden er wedstrijden in heel andere volgordes gespeeld. De wedstrijden van morgen bijvoorbeeld, waarin de ploegen uit groep A aan de beurt zijn. Zowel Zwitserland – Frankrijk als Roemenië – Albanië worden om 21:00 afgewerkt. De Zwitsers en de Fransen gaan samen uitvechten wie er als groepswinnaar doorgaat en ook de nummer drie in deze poule maakt nog een kansje om door te gaan in het toernooi.

Zwitserland – Frankrijk

De term ‘des keizers baard’ is niet geheel van toepassing op deze wedstrijd, maar dat beide bondscoaches spelers met een lang seizoen achter de rug rust gaan geven, lijkt voor de hand te liggen. Frankrijk heeft in deze wedstrijd aan een puntje genoeg, en datzelfde puntje betekent dat Zwitserland sowieso tweede wordt in deze poule.

Wedden op Zwitserland – Frankrijk

De bookies van 888sport weten dan ook niet goed wat ze met de wedstrijd aan moeten. Natuurlijk is Frankrijk @2.00 nog wel favoriet, maar ook een gelijkspel @2.95 lijkt voor de hand te liggen. Zwitserland maakt weinig kans in de voorspellingen @5.40, maar wie weet wie Deschamps gaat opstellen.

Tip: Correcte score 0-1 voor Frankrijk @5.75 bij 888sport

Roemenië – Albanië

Voor deze twee ploegen staat er ook nog een hoop op het spel. Met name Roemenië zal vol voor de winst gaan, aangezien zelfs een tweede plek nog in het verschiet ligt. Wanneer Frankrijk wint van Zwitserland en Roemenië van Albanië, worden de Roemenen tweede in plaats van Zwitserland. Maar, ook Albanië is nog niet kansloos. Doordat de vier beste nummers drie ook door gaan, kan drie punten wellicht genoeg zijn voor een plek in de achtste finales.

Wedden op Roemenië – Albanië

De voorspellingen zijn in het voordeel van Roemenië @2.25, maar ook Albanië @3.35 maakt een goede kans. De enige uitslag waar beide ploegen niks aan hebben is een gelijkspel @3.55.

Tip: Winst Roemenië @2.25 bij 888sport

De combinatie 0-1 correcte score Frankrijk (Zwitserland – Frankrijk) en winst voor Roemenië (Roemenië – Albanië) levert je bij 888sport €129,38 op bij een inzet van €10!