Wedden op EK Voetbal 2016: Slowakije – Engeland en Rusland – Wales

Slowakije - Engeland Wedden op EK Voetbal 2016

Wedden op EK Voetbal 2016. Maandag 20 juni staat de laatste speelronde in Poule B op het programma. Op dit moment gaat Engeland met vier punten aan kop, gevolgd door Slowakije en Wales met drie punten. Rusland is met één punt de hekkensluiter.

Slowakije – Engeland

Met nog één wedstrijd te gaan maakt zowel Slowakije als Engeland nog kans de groep als nummer één af te sluiten. De Slowaken verloren hun openingsduel van Wales, maar versloegen vervolgens het teleurstellende Rusland. Engeland liet op haar beurt twee punten liggen tegen de Russen en stapte tegen Wales als winnaar van het veld.

Engeland en Slowakije stonden drie keer eerder tegenover elkaar in een officiële wedstrijd. Het eerste duel stond in 2002 op het programma en werd met 2-1 gewonnen door Engeland. Ook de twee daaropvolgende wedstrijden werden een prooi voor ‘The Three Lions’.

Wedden op Slowakije – Engeland

Bookmaker 888sport verwacht dat Engeland @1.92 de laatste groepswedstrijd winnend af weet te sluiten. Hierdoor zal Slowakije @3.20 afhankelijk zijn van Wales of het als tweede eindigt in Groep B. Het enige doelpunt van de wedstrijd zal gemaakt worden door Jamie Vardy @5.20.

Tip: Vardy scoort voor engeland @2.75 bij 888sport

Rusland – Wales

Voor Rusland lijkt het EK Voetbal 2016 een grote teleurstelling. In de openingswedstrijd behaalde het in de slotfase nog een punt, maar de wedstrijd tegen Slowakije ging verrassend verloren. Alleen bij een overwinning op Wales houden de Russen nog uitzicht op de volgende ronde.

Wales is daarentegen bezig aan een sterk toernooi. De EK-debutant verzamelde al drie punten en heeft een grote kans op de volgende ronde. Real Madrid-speler Gareth Bale is met twee doelpunten de grote man aan de kant van Wales.

Op basis van de voorgaande duels lijkt Rusland de favoriet. Zowel in 2008 als in 2009 wisten de Russen af te rekenen met het lager geklasseerde Wales. Echter lijkt Wales, op basis van de twee voorgaande duels, de ploeg die nu in betere vorm verkeerd.

Wedden op Rusland – Wales

Wij verwachten dat de wedstrijd tussen Rusland @2.75 en Wales @2.90 eindigt in een gelijkspel @3.16. Rusland kan dit toernooi niet het gewenste niveau halen en Wales heeft vermoedelijk aan één punt voldoende voor de volgende ronde. Hierdoor verwachten wij 0-0 eindstand @6.10.

Tip: Correcte score 0-0 @6.10 bij 888sport

De combinatie 0-0 correcte score (Rusland – Wales) en doelpunt van Vardy (Slowakije – Engeland) levert je bij 888sport €317,20 op bij een inzet van €10!