Wedden op EK Voetbal 2016: Portugal – IJsland

Portugal - IJsland Wedden op het EK 2016

Wedden op EK Voetbal 2016. Op dinsdag 14 juni staan de laatste twee groepswedstrijden van de eerste speelronde op het programma. Om 18.00 uur speelt Oostenrijk tegen Hongarije en om 21.00 uur gaat de wedstrijd tussen Portugal en IJsland van start.

Oostenrijk – Hongarije

Het Oostenrijkse team zal zijn uiterste best willen doen om György Garics senior te eren. De vader van verdediger György Garics, die zelf een groot voetballer voor Hongarije was, overleed namelijk afgelopen vrijdag op 62-jarige leeftijd.

Ondanks dit verschrikkelijke nieuws heeft Garics wel laten weten bij de Oostenrijkse ploeg te blijven. Onder meer doelman Hongarije-doelman Gabor Kiraly, die in zijn beginjaren nog samen speelde met Garics senior, stak zijn Garics junior een hart onder de riem. ‘’Je vader zal dinsdag vanuit de hemel voor je duimen. Rust in vrede, Gyuri!’’

Bekijk hier het volledige wedstrijdschema EK Voetbal 2016 in Frankrijk.

Voor Hongarije wordt het pas het derde optreden op een EK eindronde. In 1964 maakte het Hongaarse team haar debuut met een derde plaats. Acht jaar later kwamen ze opnieuw in actie op een EK Voetbal, maar sindsdien slaagde Hongarije er niet meer in om een einderonde te halen.

Balasz Dzsudzsak is wellicht de bekendste speler aan Hongaarse zijde. De aanvoerder kwam namelijk enkele seizoenen uit voor PSV. Daarnaast is ook aanvaller Kristian Nemeth een voormalig speler van de Nederlandse velden. Hij verdedigde tussen 2011 en 2014 de kleuren van RKC Waalwijk en Roda JC.

Wedden op Oostenrijk – Hongarije

Wij verwachten een saaie wedstrijd tussen Oostenrijk @1.74 en Hongarije @5.50 en denken dat beide teams niet in staat zijn om te scoren @1.66. Een logische uitslag is dan ook een 0-0 gelijkspel @6.75 bij 888sport.

Tip: Gelijkspel Oostenrijk – Hongarije @3.55 bij 888sport

Portugal – IJsland

Cristiano Ronaldo heeft er drie dagen op moeten wachten, maar ook hij mag eindelijk zijn kunsten vertonen op het EK Voetbal 2016. De absolute sterspeler van Portugal hoopt op 10 juli voor het eerst in zijn loopbaan een prijs met het nationale team in de wacht te slepen.

Ook middenvelder Vierinha hoopt op een succesvol toernooi met zijn land. ‘’Ons doel is om het EK te winnen, maar we doen het stap voor stap. Eerst willen we IJsland verslaan, dan Oostenrijk, dan Hongarije. En dan door.’’

Het kleine IJsland zal al blij zijn als het de poulefase overleefd. Het team van onder meer oud-eredivisie spelers Kolbeinn Sigthorsson en Alfred Finnbogason verraste vriend en vijand door eerste te worden in de kwalificatiegroep van Nederland. Dankzij dit grote succes mag het kleine voetballand voor het eerst meedoen aan de eindronde van een groot toernooi.

Wedden op Portugal – IJsland

De wedstrijd tussen Portugal @1.58 en IJsland @7.20 zal vooral de wedstrijd van Cristiano Ronaldo worden. Wij denken dat de sterspeler in staat is om minimaal twee keer te scoren @5.50 bij 888sport en dat hij hiermee een bijdrage te levert aan een ruime 4-0 overwinning voor Portugal @19.00.

Tip: Eerste doelpunt van Cristiano Ronaldo @2.85 bij 888sport

De combinatie van gelijkspel Oostenrijk – Hongarije en de eerste goal van Ronaldo levert je bij 888sport €101.18 op bij een inzet van €10!