Wedden op EK Voetbal 2016: Italië – Zweden en Spanje – Turkije

Italië - Zweden Wedden op EK Voetbal 2016

Wedden op EK Voetbal 2016. Ondanks dat we dit EK op papier al een aantal mooie affiches hebben gehad, blijft het echte voetbalgeweld voorlopig nog wel uit. Nu is het over het algemeen wel bekend dat de mooiste wedstrijden pas in de knock-outfases gespeeld worden, en met 24 landen in plaats van 16 is dat natuurlijk nog meer het geval. Voor morgen staan er echter een paar prachtige wedstrijden op het programma. Wat te denken van de verrassend sterk gestarte Italianen tegen het Zweden van Zlatan Ibrahimovic? Of de laatst wedstrijd van de dag, waarin Spanje het opneemt tegen Turkije, dat de eerste wedstrijd verloor van Kroatië.

Bekijk hier het volledige wedstrijdschema EK Voetbal 2016 in Frankrijk.

Italië – Zweden EK Voetbal 2016

De eerste wedstrijd van de Italianen was meteen de meest uit het oog springende van de eerste dagen. België was namelijk de tegenstander, en de ploeg van Conte liet meteen zien waarom Italië altijd zo’n gevreesde toernooiopponent is. Onder andere door een goal van ex-Feyenoordspits Graziano Pellè werd er met 0-2 gewonnen van onze buren. Zweden pakte een puntje tegen Ierland, maar stelde, net als sterspeler en aanvoerder Ibrahimovic, teleur.

Wedden op Italië – Zweden

Ondanks dat Italië na de eerste overwinning favoriet lijkt om groepswinnaar te worden in groep E, staat er nog wel een quotering van maar liefst @1.95 op je te wachten wanneer je een overwinning van de Italianen goed voorspelt. Voor een gelijkspel staat @3.20 en een Zweedse overwinning levert je @5.00 op. Gezien het feit dat Italië waarschijnlijk genoegen neemt met een gelijkspelletje, zullen zij geen haast hebben met het spelen van lange ballen. Zweden had dat tegen Ierland al, en dus verwachten wij dat Italië meer dan 53% balbezit zal hebben @1.80.

Tip: Winst voor italië @1.95 bij 888sport

Spanje – Turkije EK Voetbal 2016

Over de Spanjaarden is al veel gezegd en geschreven na de eerste wedstrijd tegen Tsjechië. Het duurde lang voordat er werd gescoord, maar het veldspel was weer solide als vanouds. Turkije speelde misschien wel een van de leukste wedstrijden tot nu toe tegen Kroatië, maar stond uiteindelijk wel met lege handen.

Wedden op Spanje – Turkije

Uiteraard is Spanje favoriet @1.50, maar de vraag is of ze het wel zo makkelijk gaan krijgen. Turkije vecht voor de laatste kans maar lijkt volgens de bookies van 888sport maar weinig kans te maken @8.50. Voor een gelijkspel staat @4.10 en dat lijkt ons nog helemaal geen slechte keuze. Een leuke player statbet voor deze wedstrijd is om op Hakan Calhanoglu in te zetten. Als de spelverdeler van Leverkusen één of meerdere malen op goal schiet, krijg je per euro @2.40 terug.

Tip: Gelijkspel Spanje – Turkije @4.15 bij 888sport

De combinatie winst voor Italië (Italië – Zweden) en gelijkspel Spanje – Turkije levert je bij 888sport €80,93 op bij een inzet van €10!