Wedden op EK Voetbal 2016: Frankrijk – Albanië

Frankrijk - Albanië Wedden op EK Voetbal 2016

Wedden op EK Voetbal 2016. Dat Frankrijk weer aan de bak moet op het EK voetbal 2016 betekent dat iedereen al één keer aan de beurt is geweest. De tegenstanders van Les Bleus van vandaag is Albanië. De twee spelen tegen elkaar om 21:00 uur. Eerder op de dag is het aan Roemenië en Zwitserland, zijn spelen om 18:00 uur tegen elkaar.

Bekijk hier het volledige wedstrijdschema EK Voetbal 2016 in Frankrijk.

Roemenië – Zwitserland

In poule A was er vooraf al de verwachting dat Zwitserland en Frankrijk om de eerste twee plekken zouden gaan spelen. Na de eerste speelronde van afgelopen weekend, is die verwachting nog maar eens bevestigd. Zwitserland won namelijk met 1-0 van Albanië, waardoor de eerste drie punten al binnen zijn. Roemenië deed het zeker niet onverdienstelijk tegen thuisland Frankrijk, maar moest door een fantastische goal van West Ham United-speler Payet toch nog haar meerdere erkennen in de titelfavoriet.

Wedden op Roemenië – Zwitserland

Mocht Zwitserland vandaag winnen, is het al verzekerd van een plek in de volgende ronde. Volgens bookie 888sport is die kans zeker aanwezig, want met een quotering van @2.38 lijken de Zwitsers meer aanspraak te maken op de drie punten dan Roemenië @3.45. Een gelijkspel is nog meer voor de hand liggend @3.18. Wij denken dat de nieuwbakken Arsenal-middenvelder Granit Xhaka een goaltje mee gaat pikken @6.75.

Tip: Winst voor Zwitserland @2.38 bij 888sport

Frankrijk – Albanië

De laatste wedstrijd van de dag gaat dus tussen het organiserend land en Albanië, dat strijdt voor haar laatste kansen in dit toernooi. De grote vraag is of Deschamps nog wijzigingen gaat doorvoeren in zijn eerste elftal, na de matige eerste wedstrijd van dit EK in eigen land; de fans verwachten sprankelend voetbal, maar dat was niet te zien.

Wedden op Frankrijk – Albanië

Vooraf waren alle ogen gericht op Paul Pogba (@3.00 to score anytime), maar vooralsnog is Payet toch echt de held van de Franse natie. Zou hij ditmaal weer gaan scoren @2.43, of juist niet @1.51. Frankrijk is in ieder geval dik favoriet tegen de Albaniërs met een quotering van @1.22, die er met een quotering van @19.00 niet best opstaan. Ook een gelijkspel wordt niet echt verwacht @6.25 bij 888sport.

Tip: Paul Pogba scoort voor Frankrijk @3.00 bij 888sport

De combinatie van winst voor Zwitserland (Roemenië – Zwitserland) en een doelpunt van Pogba (Frankrijk – Albanië)levert je bij 888sport €71,40 op bij een inzet van €10!