Wedden op EK Voetbal 2016: Engeland – Wales en Duitsland – Polen

Duitsland - Polen Wedden op EK Voetbal 2016

Wedden op EK Voetbal 2016. Op donderdag 16 juni staan er twee pikante wedstrijden op het programma tijdens het EK Voetbal 2016. Engeland neemt het op tegen Wales en Duitsland treft buurman Polen.

Bekijk hier het volledige wedstrijdschema EK Voetbal 2016 in Frankrijk.

Engeland – Wales

Engeland, dat vooraf gezien werd als de grote favoriet in groep B, begon haar EK Voetbal 2016 met een teleurstellend 1-1 gelijkspel tegen Rusland. De Engelsen kwamen op voorsprong dankzij een knappe vrije trap van Eric Dier, maar moest in de slotminuut alsnog de gelijkmaker slikken. Het aanstaande duel tegen Wales is dan ook cruciaal voor de kwartfinalist van het EK Voetbal 2012.

Wales slaagde er zaterdagavond in om haar eerste wedstrijd op een EK eindronde ooit met 2-1 te winnen van Oekraïne. Bondscoach Chris Coleman was na afloop dan ook erg tevreden over de prestatie van zijn team. ‘’Ik denk dat ik nog nooit zo trots ben geweest’’, aldus Coleman. ‘’Onze supporters bleven maar gaan, hun steun was ongelooflijk.’’.

Als Wales er ook tijdens de wedstrijd tegen Engeland in slaagt om ongeslagen te blijven, dan is de debutant vrijwel zeker van een plaats in de volgende ronde. Daarentegen moet Engeland winnen om niet verder in de problemen te komen in groep B.

Wedden op Engeland – Wales

Engeland @1.57 is volgens 888sport de favoriet in deze clash van Groot-Brittannië. Van Wales @7.00 wordt niet verwacht dat het ook in de tweede wedstrijd kan stunten. Mede dankzij een doelpunt van Jamie Vardy @2.75 wint Engeland met 2-0 @7.00.

Tip: Engeland wint met 2-0 correcte score @7.00 bij 888sport

Duitsland – Polen

Duitsland wist afgelopen weekend haar eerste duel met 2-0 te winnen, maar overtuigend was het nog niet. ‘’Om als eerste te eindigen moeten we wel beter gaan spelen. We moeten meer balbezit hebben en veel consequenter zijn’’, was de reactie van Podolski.

De aanvaller, die vooralsnog genoegen moet nemen met een plaats op de bank, verwacht dat Duitsland het zwaar gaat krijgen tegen Polen. ‘’We gaan de komende jaren nog veel van dat elftal horen. Tegen ons verwacht ik wel dat ze het erg lastig zullen krijgen, maar ze zijn een goede concurrent’’, vertelde de speler van Galatasaray, die opvallend genoeg zelf werd geboren in Polen.

Jerome Boateng is van mening dat Duitsland vooral in verdedigend opzicht gefocust moet zijn. ‘’Polen heeft een geweldige aanval. Met Robert Lewandowski speel ik natuurlijk samen bij Bayern München, maar ik heb ook al vaker tegenover hem gestaan. Hij is een geweldige speler, maar dat geldt voor al hun aanvallers.’’

Al met al lijkt het een erg interessant duel te worden. Net als Duitsland wist ook Polen haar eerste wedstrijd te winnen, dus de winnaar van deze confrontatie mag zich gaan opmaken voor een plaats bij de tweede ronde.

Wedden op Duitsland – Polen

Gezien het krachtsverschil is Duitsland @1.57 de grote favoriet tegen buurland Polen @6.65 bij 888sport. Wij verwachten een hard duel waarin meer dan 4.5 kaarten @2.48 gaan vallen. Het eerste doelpunt in deze partij zal gemaakt worden in het tweede kwart van de eerste helft @3.35.

Tip: Duitsland – Polen: Beide teams scoren @1.81 bij 888sport

De combinatie 2-0 voor Engelsen (Engeland – Polen) en Both Teams to Score (Duitsland – Polen) levert je bij 888sport €126,70 op bij een inzet van €10!