Wedden op EK Voetbal 2016: België – Ierland

België - Ierland Wedden op EK Voetbal 2016

Wedden op EK Voetbal 2016. België kende met een nederlaag tegen Italië een valse start op het EK Voetbal 2016 in Frankrijk. Zaterdagmiddag 18 juni om 15.00 uur kunnen ‘de Rode Duivels’ revanche nemen door Ierland te verslaan.

Wijzigingen aan Belgische kant

Na de 2-0 nederlaag tegen Italië lijkt Marc Wilmots een aantal wijzigingen door te voeren in zijn basiself. Laurent Ciman, Radja Nainggolan en Romelu Lukaku moeten waarschijnlijk hun plaats afstaan aan Thomas Meunier, Dries Mertens en Michy Batshuayi.

Toch wacht Wilmots tot het laatste moment voordat hij bekend maakt wie aan de aftrap verschijnen. ‘’We zijn hier met 23, statuten tellen niet. Iedereen moet het gevoel hebben dat hij een kans heeft. Zo heb ik meteen na de training nog met Romelu gepraat. Hij trainde erg gretig en goed en zei me ‘coach, het maakt niet uit wie er speelt, we moeten als ploeg doorstoten’. Als iedereen zo denkt, is het goed’’, vertelde Wilmots.

O’Neill lovend over België

Bondscoach Martin O’Neill hoopt dat zijn team net als in het eerste groepsduel voor een verrassing kan zorgen. Toen hield Ierland een punt over aan het duel tegen het Zweden van Zlatan Ibrahimovic. ‘’Als we onze prestatie van tegen Zweden herhalen, dan kunnen we ook België in de problemen brengen’’, aldus O’Neill.

Tijdens de laatste persconferentie voor het duel met België liet O’Neill weten onder de indruk te zijn van de tegenstander. ‘’België heeft misschien wel de talentrijkste groep van dit toernooi. België is heel gevaarlijk. Maar niet bij de laatste 16 zijn, daar hebben de Belgen nog niet aan gedacht.’’

Wedden op België – Ierland

België @1.72 zal moeten winnen van Ierland @5.45 om kans te houden op een plaats bij de laatste zestien. Wij verwachten een sterk België dat met meer dan 2 doelpunten verschil gaat winnen, @5.80 bij 888sport. Het eerste doelpunt van de partij zal gemaakt worden door Eden Hazard @3.20.

Tip: België wint met meer dan 2 doelpunten verschil @5.80 bij 888sport