Voorspelling EK 2016: Duitsland grote favoriet tegen Oekraïne

Duitsland - Oekraïne Wedden op het EK 2016

EK Voetbal 2016. Titelfavoriet Duitsland maakt zondagavond 12 juni haar entree op het EK Voetbal in Frankrijk. De Duitsers nemen het om 21.00 uur op tegen Oekraïne. Eerder op de avond staat de wedstrijd tussen Polen en debutant Noord-Ierland op het programma.

Polen – Noord-Ierland

Door de nieuwe constructie van het EK Voetbal wil Polen eindelijk eens de poulefase te overleven. Ajax-aanvaller Arek Milik hoopt zelfs op meer en denkt dat zijn land een van de verrassingen van het toernooi kan worden.

‘’Wij hopen de verrassing van het toernooi te worden. Dat zou zomaar kunnen’’, aldus Milik. ‘’We hebben goede spelers. Van Robert Lewandowski tot de keepers. Onze kracht is het team en het collectief. Wij hebben veel spelers die zich met hun ziel en zaligheid inzetten en keihard vechten voor het team, vooral op het middenveld. Dat is natuurlijk ook lekker voor de aanvallers. Daardoor worden wij beter bediend en krijgen we meer ballen.’’

Noord-Ierland behoort tot de debutanten op een eindronde van het EK Voetbal. De Noord-Ieren werden in de kwalificaties verrassend eerste, voor Roemenië en Hongarije. In tien wedstrijden werd er slechts één keer verloren.
Kyle Lafferty was met zeven treffers een van de belangrijkste spelers in de kwalificatiereeks. Verder bestaat de selectie van Noord-Ierland uit veel onbekende spelers, die voornamelijk actief zijn in Engeland. Alleen de naam van Roy Carroll zal voor veel liefhebbers bekend voorkomen, hij verdedigde tussen 2001 en 2005 in totaal 49 keer het doel van Manchester United.

Wedden op Polen – Noord-Ierland

Polen @1.75 is de aangewezen favoriet voor deze wedstrijd van het EK Voetbal 2016 bij 888sport. De Noord-Ieren @5.70 hebben echter in de kwalificaties laten zien het een team is waar rekening mee gehouden moet worden. Toch verwachten wij dat Polen met 2 goals verschil @3.05 gaat winnen, met onder meer een treffer van Milik @2.70.

Duitsland – Oekraïne

De Duitsers zijn de regerend Wereldkampioen Voetbal, maar de laatste EK-titel dateert alweer van 1996. Vier jaar geleden werd het team van Joachim Löw in de halve finale uitgeschakeld door de latere verliezend finalist Italië.
Sinds het gewonnen WK Voetbal 2014 hebben er een aantal veranderingen plaatsgevonden. Zo heeft Philip Lahm zijn interlandcarrière beëindigd en is de band overgegaan naar Bastian Schweinsteiger. Daarnaast is ook goaltjesdief Miroslav Klose gestopt en moeten de doelpunten nu komen van Mario Gomez en Thomas Müller.

Bij Oekraïne zullen de ogen vooral gericht zijn op Yevhen Konoplyanka, de snelle vleugelspeler die actief is bij Sevilla. Daarnaast zijn ook Andriy Yarmolenko en Anatoliy Tymoshchuk, voormalig speler van Bayern München, bekende namen aan de kant van Oekraïne.

Wedden op Duitsland – Oekraïne

888sport heeft Duitsland @1.57 natuurlijk aangewezen als favoriet in de wedstrijd tegen Oekraïne @7.00. Het thuisteam zal goed willen starten aan dit EK Voetbal en al meteen 3 of meer doelpunten @3.30 willen maken. Aanvaller Gomez van Duitsland zal de grote man worden met minstens 2 doelpunten @12.00.