Wedden op Spanje – Nederland EK onder 21

Spanje - Nederland EK onder 21

Een voorbeschouwing op de wedstrijd

Datum: 12 juni 2013
Hoe laat: 18:00 uur
Wat: EK onder 21 groepwedstrijd
Stad: Petah Tikva
Stadion: HaMoshava Stadion
Capaciteit: 11.500
Onze voorspelling: 1-1

Jong Oranje speelt aanstaande woensdag tegen jong Spanje op het EK onder 21, al zal het geen wedstrijd zijn waar veel vanaf hangt. Dankzij de twee overwinningen van de beide ploegen staan ze beiden in de halve finale van het EK onder 21.

Dat neemt niet weg dat Nederland erop gebrand zal zijn om de winst in de groep te pakken. Bondscoach Cor Pot heeft al aangegeven niet zomaar het gehele elftal te wisselen om de jongens rust te verlenen. Ook Spanje zal waarschijnlijk op oorlogssterkte aantreden, waarmee het zowel Rusland als Duitsland wist te verslaan. Spanje scoort echter lastig, waardoor dat een voordeel lijkt voor Nederland U21.

Wedden op Spanje – Nederland onder 21

Bookmaker Website Storten met: Bonus
www.comeon.com iDeal 120 euro
www.unibet.com iDeal 50 euro
www.888-sport.com iDeal 88 euro
www.betsson.com iDeal 25 euro
www.bwin.com iDeal 25 euro
www.bet-at-home.com iDeal 20 euro

Winst op Rusland

Nederland heeft afgelopen zondag gewonnen van Rusland onder 21 en wist daarmee de tweede winst in de poule te boeken, nadat eerder Duitsland al werd verslagen. Nederland had in de eerste helft moeite om op gang te komen, maar dankzij een goal van Ola John werd de wedstrijd opengebroken. Jong Oranje maakte 2 – 0 en wist na een tegentreffer van de Russen uiteindelijk uit te lopen tot 5 – 1. Het was opnieuw Leroy Fer die, ditmaal in de blessuretijd, de laatste goal voor de Oranje beloften maakte.

Door naar de halve finale

Dankzij de overwinning van Nederland op Rusland en die van Spanje op Duitsland is Jong Oranje direct geplaatst voor de halve finale. Zowel Nederland als Spanje hebben nu 6 punten, een voorsprong die voor de Duitsers en de Russen (allebei 0 punten) niet meer in te halen valt.

In de andere poule is het Italië dat momenteel bovenaan staat, met Noorwegen op een tweede plaats. Israël speelt echter tegen Engeland, dat nog helemaal geen punten heeft. Het zou Nederland goed uitkomen als het in de halve finale Italië kan ontlopen, aangezien de weg naar de finale in dat geval open lijkt te liggen.

Overige wedstrijden

Kijk hier voor het volledige speelschema voor het EK onder 21.