Voorbeschouwing Nederland – Rusland EK onder 21

Nederland - Rusland EK onder 21
Datum: 9 juni 2013
Hoe laat: 18:00 uur
Wat: EK onder 21 groepwedstrijd
Stad: Jeruzalem
Stadion: Teddy Stadium
Capaciteit: 33.500
Onze voorspelling: 2-0

Nederland U21 heeft de eerste wedstrijd op het EK onder 21 in Israël winnend afgesloten, al kwamen de Duitsers in eerste instantie goed terug van een achterstand. Nederland voetbalde in de eerste helft goed en creëerde zowel kansen als doelpunten.

De Duitsers leken een duidelijke klasse minder, maar naast rust bleef er niets over van dit voetballende verschil. De Duitse ploeg kwam fel de kleedkamer uit en liep in een rechte lijn naar doelman Zoet, die zich genoodzaakt voelde naar Holtby te grijpen, die aan de aandacht van De Vrij wist te ontsnappen. Duitsland maakte de 2-1 en de 2-2, maar dankzij een kopbal in de laatste minuut van Fer wist Nederland met 3-2 te winnen.

Wedden op Nederland – Rusland onder 21

Bookmaker Website Storten met: Bonus
www.comeon.com iDeal 120 euro
www.unibet.com iDeal 50 euro
www.888-sport.com iDeal 88 euro
www.betsson.com iDeal 25 euro
www.bwin.com iDeal 25 euro
www.bet-at-home.com iDeal 20 euro

Rusland gevaarlijke outsider

De volgende wedstrijd van Jong Oranje vindt plaats op 9 juni, tegen de beloften van Rusland. Het zal een pittige wedstrijd worden, tegen een team dat als gevaarlijke outsider in de groep geldt. De Russen behaalden de titel op het EK in 1980 en 1990, al deed men dat als de Sovjet Unie. Het zijn vooral Alan Dzagoev en Aleksandr Kokorin waar de ogen op gericht zullen zijn. Ook ex-Feyenoorder Fedor Smolov doet mee bij de Russen, waardoor enkele Nederlanders een weerzien met een bekende zullen beleven.

Bij winst bijna in de halve finale

Jong Oranje kan een belangrijke stap zetten naar de volgende ronde, door te winnen van de Russen. Nederland U21 komt dan in één klap in de halve finale terecht, waardoor de weg naar de titel open lijkt. Het Nederlands Elftal voor de beloften kan het puntenaantal van 3 verdubbelen, waardoor er een interessante voorsprong op zowel Rusland als Duitsland kan ontstaan. Mocht Spanje weten te winnen van Duitsland, dan staan zowel de Nederlanders als de Spanjaarden in de halve finale en mogen zij in de laatste groepswedstrijd bepalen wie dat als groepswinnaar doet.