Nederlands Elftal ook komende jaren te zien bij NOS

Talent EK O21 kan rol gaan spelen tijdens het EK voetbal 2020

EK Voetbal nieuws. Wie de wedstrijden van Oranje wil kijken, is bij de NOS aan het juiste adres. De publieke omroep heeft namelijk de uitzendrechten van alle wedstrijden van het Nederlands Elftal voor de komende vier jaar.

Hierdoor zijn de kwalificatiewedstrijden voor het EK 2020 en WK 2022 te zien bij de NOS. Dit geldt ook voor alle vriendschappelijke wedstrijden en wedstrijden van de nieuwe Nations League, die in september 2018 van start gaat.

Mocht Oranje zich plaatsen voor de eindtoernooien van 2020 en 2022, dan worden ook deze wedstrijden van het Nederlands Elftal door de NOS uitgezonden. De publieke omroep was namelijk al in het bezit van de rechten voor het eerstvolgende EK en WK.

Gerard Timmer, algemeen directeur van de NOS, is erg verheugd met het verlengen van de uitzendrechten van het Nederlands Elftal. “Oranje hoort bij de NOS, bij de publieke omroep”, aldus Timmer. “Sport in het algemeen en voetbal in het bijzonder is in staat mensen in alle geledingen van de samenleving te verbinden. Dat zien we ook deze weken weer met het WK.”

Pittige Nations League voor Nederland

Oranje begint de campagne richting EURO 2020 met een oefenwedstrijd tegen Peru. Deze wedstrijd staat gepland op vrijdag 6 september in Amsterdam. Na deze vriendschappelijke wedstrijd gaat de Nations League van start.

In deze nieuwe voetbalcompetitie is het Nederlands Elftal gekoppeld aan Frankrijk en Duitsland. De wedstrijden tegen ‘Les Blues’ en Duitsland worden afgewerkt tussen september en november 2018. Vervolgens staat de reguliere EK kwalificatiereeks gepland vanaf maart 2019.

Wedden op EK Voetbal 2020

Mr Green is één van de vele bookmakers waar je kan wedden op het EK Voetbal 2020. Niet titelverdediger Portugal @15.00, maar Duitsland is aangewezen als grote favoriet voor het eerstvolgende EK. Een eindzege van de ‘Mannschaft’ levert bij de bookmakers @5.25x het ingezette bedrag op.

Uiteraard is het ook mogelijk om in te zetten op een tweede EK titel voor het Nederlands Elftal. Deze staat genoteerd voor @15.00. Daarnaast krijg je voor iedere ingezette euro @8.00 terug voor een eindoverwinning voor België.