Nederland overtuigt niet en speelt gelijk tegen Slowakije

Talent EK O21 kan rol gaan spelen tijdens het EK voetbal 2020

EK Voetbal 2020. Het Nederlands Elftal heeft in de derde wedstrijd onder Ronald Koeman teleurstellend gelijk gespeeld tegen Slowakije. De treffers kwamen op naam van voormalig Willem II-speler Adam Nemec en Quincy Promes.

“Ik heb in de rust met niets gegooid en heb niet gescholden, maar ik was wel erg teleurgesteld. Je kan een wedstrijd niet beginnen zoals wij deden”, aldus bondscoach Koeman, die Ruud Vormer liet debuteren in Oranje.

“Ik vond dat we te weinig agressie toonden. Iedere tweede bal was voor Slowakije. We liepen achter de feiten aan en konden de druk niet opleggen. Ik ben wel blij dat we in tweede helft hebben gespeeld zoals we wilden.”

Cillessen op doel tegen Italië

Maandag 4 juni staat de volgende wedstrijd op het programma voor het Nederlands Elftal. Om 20.45 uur is Italië de tegenstander, dat net als Nederland niet actief is op het WK Voetbal in Rusland.

Koeman heeft al te kennen gegeven dat er een aantal wijzigingen plaatsvinden in de basiself. Jasper Cillessen zal het doel verdedigen in plaats van Jeroen Zoet, die tussen de palen stond in de wedstrijd tegen Slowakije.

Daarnaast komen Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum in actie. Zij zaten tegen Slowakije nog op de bank, aangezien zij later aansloten vanwege de Champions League finale met Liverpool. “Die twee kunnen we zeker goed gebruiken tegen Italië”, liet Koeman weten.

Wedden op EK Voetbal 2020

Hoewel het EK Voetbal 2020 nog erg ver weg is, is het al wel mogelijk om te wedden op jouw favoriete land. Denk je dat Nederland voor de tweede keer in de historie Europees Kampioen Voetbal wordt? Dan keert bookmaker Mr Green @15.00x het ingelegde bedrag uit.

Bij een eerste titel van België kan je een stuk minder verdienen. Deze staat bij de bookmakers genoteerd voor @8.00. Duitsland @5.25 en Spanje @5.75 worden op dit moment als favorieten gezien voor het EK Voetbal 2020.