Voorbeschouwing Nederland – Duitsland EK onder 21

Nederland - Duitsland EK onder 21
Datum: 6 juni 2013
Hoe laat: 20:30 uur
Wat: EK onder 21 groepwedstrijd
Stad: Petah Tikva
Stadion: HaMoshava Stadion
Capaciteit: 11.500
Onze voorspelling: 1-0

Nederland onder 21 speelt de eerste wedstrijd op het EK onder 21 jaar komende donderdag (6 juni) tegen Duitsland. Het wordt een wedstrijd waarin we revanche kunnen nemen op de simpele overwinning van de Duitsers vorig jaar, tijdens het EK 2012 in Polen en Oekraïne.

Het zijn dit keer de jonge jongens in het Oranje die het moeten gaan doen. Nederland speelde een goede kwalificatie, al bleek Schotland een lastige tegenstander. De Duitsers wonnen maar liefst 9x en speelde maar 1x gelijk (4-4 tegen Bosnië Herzegovina). Het zal een pittige strijd worden, waarbij we vooral op moeten passen voor het scorend vermogen van de Duitsers. Ze scoorden in de kwalificatiereeks 43x!

Bookmakers Nederland – Duitsland onder 21

Bookmaker Website Storten met: Bonus
www.comeon.com iDeal 120 euro
www.unibet.com iDeal 50 euro
www.888-sport.com iDeal 88 euro
www.betsson.com iDeal 25 euro
www.bwin.com iDeal 25 euro
www.bet-at-home.com iDeal 20 euro

HaMoshava Stadion in Petah Tikva

HaMoshava Stadion toneel voor Nederland Duitsland onder 21, 6 juni 2013Nederland onder 21 staat voor het eerst sinds 2007 weer op de eindronde van het EK onder 21, waardoor het futuristische HaMoshava Stadion in Petah Tikva het toneel moet worden van een mooie wederopstanding.

De laatste keer dat Nederland actief was haalde het de finale, maar verloren we dat helaas van Servië (in Groningen, 4-1). De Duitsers behaalde de titel in 2009, maar waren er vervolgens ook niet meer bij. We zullen een prachtige wedstrijd te zien krijgen, waarin we de Duitsers hopelijk kunnen laten zien hoe groot het Oranje talent op dit moment is.

Revanche op Duitsland

De eerste tekenen voor een mogelijke revanche op Duitsland zien er in ieder geval goed uit, aangezien onze oosterburen te maken hebben met een aantal blessures. Coach Rainer Adrion kon eerder al een streep zetten door de namen van Sebastian Jung en Tolgay Arslan, maar nu blijkt dat ook Jan Kirchhoff niet mee kan doen. Bij Nederland ziet het er voorlopig goed uit.

Na Duitsland zal men ook aantreden tegen Rusland en Spanje, waardoor Groep B op het EK onder 21 er behoorlijk zwaar uit ziet en er prachtige wedstrijden aan zitten te komen.

Complete speelschema

Kijk hier voor het complete speelschema.