EK Voetbal 2020: Robben sluit terugkeer in Oranje tijdens EURO 2020 niet uit

EK Voetbal 2020: Robben sluit terugkeer in Oranje tijdens EURO 2020 niet uit

EK Voetbal 2020. Arjen Robben heeft de deur naar het Nederlands Elftal nog op een klein kiertje laten staan. De voormalig aanvoerder zwaaide aanvankelijk af na de wedstrijd tegen Zweden, maar sluit een terugkeer in Oranje niet uit.

‘’Zeg nooit nooit’’, aldus de 33-jarige Robben. ‘’Ik weet het niet. Je weet nooit wat de toekomst in het voetbal brengt. Misschien ben ik over twee jaar nog wel topfit en kun je nog een EK meemaken. Het is wel zo dat ik nu de interlandperiodes heb om even bij te tanken. Maar ik sluit het EK niet uit.’’

De mogelijkheid is er dus nog dat Robben de magische grens van 100 interlands haalt. De teller staat momenteel op 96 wedstrijden en 37 doelpunten. Zijn contract bij Bayern München loopt in ieder geval tot de zomer van 2018.

‘’Misschien plak ik er bij Bayern nog een jaartje aan vast’’, vertelde Robben. ‘’Maar ik bekijk het echt per seizoen. Het is ook vooral of ik er nog lol in heb. Dit kost wel veel energie en het vergt veel van je lijf. Je moet er hard voor werken en het komt me niet aanwaaien. Op een gegeven moment moet je ook zeggen: het is leuk geweest.’’

EK Voetbal 2020 in verschillende steden

Het EK Voetbal 2020 is het eerste Europees Kampioenschap dat verdeeld wordt over dertien Europese landen. Er is voor deze opzet gekozen vanwege het feit dat de UEFA in 2020 60 jaar bestaat. De Johan Cruijff ArenA in Amsterdam is één van de dertien stadions waar gevoetbald wordt. Ook in Brussel staan een aantal EK-wedstrijden op het programma.

Wedden op EK Voetbal 2020

Bij bookmaker Mr Green is het nu al mogelijk om in te zetten op jouw favoriet voor het EK Voetbal 2020. Duitsland is met een notering van @5.25 de topfavoriet, gevolgd door Spanje @5.75 en Frankrijk @6.50.

Van Nederland wordt heel wat minder verwacht. Een eindzege van Oranje is goed voor @15.00x het ingezette bedrag.