Bondscoach Portugal hoopt tijdens EK Voetbal 2020 nog te rekenen op Ronaldo

EK Voetbal 2020: Frank de Boer zeker geen bondscoach Oranje

EK Voetbal 2020. Portugal werd gisteren door Uruguay uitgeschakeld op het WK 2018 in Rusland. De EK kampioen van 2016 kan haar ogen daarom gaan richten op de kwalificatie voor EURO 2020.

De Portugese bondscoach Fernando Santos hoopt in de kwalificatie en op de EK eindronde nog te kunnen beschikken over Cristiano Ronaldo. De absolute ster van Portugal is momenteel 33 jaar en zal tijdens het eerstvolgende EK de 35 jaar aantikken. Op dit moment staat de speler van Real Madrid op 154 interlands waarin hij 85 keer wist te scoren.

Cristiano heeft het voetbal nog veel te geven. Ik vind het belangrijk om een aanvoerder als hij te hebben”, aldus Santos, die zijn contract na afloop van het gewonnen EK 2016 met vier jaar had verlengd.

“Er zitten veel jonge spelers in onze selectie”, vertelt Santos. “Cristiano kan hen helpen om te groeien. Hij is er altijd voor ons. Ik hoop dat hij na de zomer in de Nations League weer beschikbaar is.”

Wedden op EK Voetbal

Ondanks het feit dat het eerstvolgende Europees Kampioenschap pas over twee jaar wordt gehouden, is het bij bookmakers al wel mogelijk om te wedden op jouw favoriete land. Wij geven onze voorkeur aan bookmaker Mr Green, die altijd garant staat voor mooie noteringen.

Denk je dat het Portugal van Ronaldo opnieuw in staat is om het EK Voetbal te winnen? Dan levert iedere euro die je inzet maar liefst @15.00 euro op. Ook een eindzege van het Nederlands Elftal staat genoteerd voor @15.00x het ingelegde bedrag.

Wil je liever gokken op meer zekerheid, dan is het interessant om te kiezen voor een van de favorieten voor EURO 2020. Duitsland @5.25 en Spanje @5.75 worden gezien als grootste kanshebbers. Frankrijk maakt het rijtje van top drie favorieten compleet met een odd van @6.50.