Bookmakers EK voetbal 2021

Veel voetballiefhebbers zetten regelmatig in op voetbalwedstrijden en verdienen daar lekker mee.

Voor iedere wedstrijd van het EK 2021 hebben de bookmakers een compleet wedprogramma klaar staan. Onder andere het voorspellen van de uitslag van wedstrijden tot wedden op goals, gele en rode kaarten, topscorers en nog veel meer.

Wij hebben de beste en meest betrouwbare bookmakers voor je geselecteerd. Deze hebben een vergunning van de Nederlandse staat en bieden hun diensten aan Nederlandse gokkers aan. Hieronder onze favorieten.

Bet-at-home
Bet-at-home
50% bonus op
je eerste storting
Algemene voorwaarden zijn van toepassing
Betway
BetWay
Tot €100 welkomstbonus
Algemene voorwaarden zijn van toepassing

Favorieten van het EK 2021 volgens bookmakers

Welke landen zijn favoriet voor winst op het EK 2021 volgens de wedkantoren? We spreken hier over de wed-markt ‘Outright Winner’.

Aangezien er grote bedragen omgaan in het wedden op voetbal, besteden de bookies veel aandacht aan hun quotes en odds. De landen waarvan zij denken dat ze kans maken op het winnen van het EK, zijn zorgvuldig geselecteerd. Rekening wordt gehouden met de huidige vorm en prestaties uit het verleden.

Landpositie Unibetpositie Bwinpositie Bet365
Frankrijk111
België222
Italië343
Spanje434
Duitsland555

Frankrijk is overal topfavoriet en België wordt ook als één van de favorieten voor de titel gezien. De bookies hebben dit goed gezien, aangezien onze zuiderburen op nummer 1 op de FIFA World Ranking staan. De reden dat Frankrijk (2 in de FIFA lijst) hoger staat bij de bookmakers komt vanwege de historie en huidige vorm.

Nederland staat in de FIFA World Ranking op een 14e plek. De huidige vorm en de prestaties in de Nations League van Oranje laat te wensen over. Daarom komen ze bij de bookmakers ook niet in de top 5 voor.

Ons advies is om te spreiden en zowel wat in te zetten op Frankrijk en België. En Nederland natuurlijk, for the fun of it.

EK Poulewinnaars

De winnaar van de poule en de nummer twee gaan door naar de knock-out fase. De bookmakers denken dat Duitsland in poule F achter Frankrijk zal eindigen, maar vóór Portugal. Dus in poule F gaan Frankrijk en Duitsland door.

Ook denkt men dat Nederland de winnaar wordt van poule A. Ook België maakt volgens de wedkantoren grote kans op winst in groep B. Verder is de verwachting dat Italië, Engeland, Spanje en Frankrijk eerste worden in de poule.

Als je het toernooi wel volgt maat niet iedere dag wilt inzetten zijn de poule weddenschappen een uitkomst. Vooraf vul je het in en na deze poulefase ga je weer eens kijken hoe je gaat wedden op de rest van het toernooi.

Live wedden tips

Met live wedden kun je als de wedstrijd al loopt nog steeds inzetten. Maar waar moet je nou op letten als je live aan het wedden bent. We vroegen de beste strategisten om advies. De belangrijkste tips voor live wedden.

  • Balbezit. Het is waarschijnlijker dat het team met het meeste balbezit eerder scoort.
  • Afgekeurde doelpunten. Een afgekeurd doelpunt leidt vaak tot een tegengoal.
  • Gele kaarten. Hoe meer kaarten een team heeft hoe voorzichtiger het speelt. Dit leidt zelden tot resultaat.
  • Rode kaarten. De kans dat een team met een rode kaart op zak scoort is kleiner.
  • Omgeving. Gebeurt er iets in het stadion (bv met het publiek) dat in het nadeel is van een team. Dan is de kans op een volgende score klein.

De ware voetbalkenner haalt hier zijn voordeel uit en beslist tijdens de wedstrijd waar hij of zij op gaat wedden.

Bookmakers kijken ook naar het EK in 2021. Zij zullen hun kennis in combinatie met de nodige statistieken gebruiken om de odds aan te passen. Het advies is snel te beslissen als je aan het live wedden bent om zodoende gebruik te maken van de hogere quotes.

Hou er rekening mee dat bij live wedden er sprake is van een vertraging van enkele seconden. Hierdoor is het niet mogelijk om in te zetten tijdens een aanval of een overtreding in het strafschopgebied. Je weddenschap wordt dan kort geblokkeerd. Nog een reden om niet te lang te aarzelen met inzetten.

Cash out tijdens de wedstrijd

Bij de wat grotere bookmakers kun je vroegtijdig je winst uit laten betalen, al tijdens de wedstrijd. Maar hoe werkt dat?

Een voorbeeld. Je hebt voorspelt dat land X de wedstrijd zal gaan winnen. Dit land staat met 1-0 voor met nog 10 minuten op de klok en ze staan erg onder druk. Dan is het mogelijk om je winst alvast te cashen. Je gaat dan akkoord met een iets lagere winst. Je voorkomt zo dat je verliest omdat de gelijkmaker alsnog in blessuretijd wordt binnengeschoten.